Zaanstreek-Waterland

Welkom bij Groei & Bloei
Zaanstreek-Waterland

Uitgelicht

Woon je in Zaandam, Zaandijk, Assendelft, Wijdewormer, Westzaan, Krommenie, Wormerveer, Wormer, Uitgeest, Koog aan de Zaan, Oostzaan, Purmerend of Landsmeer?

Houd je van groen, bloemen en planten? Heb je plezier in tuinieren? Deel je je hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Groei & Bloei is de grootste landelijke vereniging op dit gebied. Met ruim 150 afdelingen en ruim 70.000 leden is een netwerk van tuinliefhebbers ontstaan.

De afdeling Zaanstreek-Waterland is opgericht in 1894. Onze activiteiten zijn onder andere: cursussen bloemschikken voor beginners en gevorderden, zaai- en stekkenruilbeurs (2 x per jaar), workshops, lezingenexcursies en open tuinen weekend.

Mocht je na het bekijken van de site besluiten om lid te worden, klik dan op de knop rechtsboven. je wordt dan ook lid van de afdeling bij jou in de buurt, die je met open armen zal ontvangen. En bovenop dit alles ontvang je ook nog het schitterende tijdschrift Groei & Bloei.

Tuinlog

Harry Hakvoort

Diverse drumsticks

Veris-lente