Zaanstreek-Waterland

Welkom bij Groei & Bloei
Zaanstreek-Waterland

Uitgelicht

Woon je in Zaanstad, Wormerland, Waterland, Oostzaan, Purmerend, Landsmeer, Edam-Volendam, Beemster of Alkmaar (Graft, Graftdijk of De Rijp)?

Houd je van groen, bloemen en planten? Heb je plezier in tuinieren? Deel je je hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan ben je hier op het juiste adres. 

Groei & Bloei is de grootste landelijke vereniging op dit gebied. Met ruim 150 afdelingen en ruim 70.000 leden is een netwerk van tuinliefhebbers ontstaan.

De afdeling Zaanstreek-Waterland is opgericht in 1894. Onze activiteiten zijn onder andere: cursussen bloemschikken voor beginners en gevorderden, zaai- en stekkenruilbeurs (2 x per jaar), workshops, lezingenexcursies en open tuinen weekend. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief door te klikken op de knop rechts onderaan. N.b. als je je aanmeldt ontvang je een email waarmee je je aanmelding nog een keer moet bevestigen. 

Mocht je na het bekijken van de site besluiten om lid te worden, klik dan op de knop rechtsboven. Je wordt dan ook lid van de afdeling bij jou in de buurt, die je met open armen zal ontvangen. En bovenop dit alles ontvang je ook nog het schitterende tijdschrift Groei & Bloei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer

Agenda

12 Oct

Stekkenmarkt 2024

Zaterdag 12 oktober organiseren wij weer een…

Meer